top of page
CAM-20180403-9451_web_02a.jpg
LOGO-CAROLINE-REINECKE-Connecting-People

CONNECTING PEOPLE

Body Coaching

We hebben allemaal een lichaam.

We zitten ermee, we staan ermee, het lichaam loopt met ons mee. Maar luisteren we ook naar de signalen die het geeft en handelen we ernaar? 

 

In de hectiek van alledag vergeten we dat we naast ons hoofd ook nog een lichaam hebben. We hollen vaak achter onszelf aan, druk bezig om van alles af te krijgen en ploffen aan het eind van de dag moe neer op de bank.

Waar is het stopmoment? Het moment om te voelen hoe het met je is, hoe het écht met je is? Hier lopen we vaak aan voorbij, totdat het lichaam zelf stop zegt: oververmoeid, te veel spanning, verhard tot burn-out of ziekte aan toe. 

 

Hoe is jouw relatie met je lichaam? Ervaar je gehaastheid of gebrek aan vitaliteit gedurende de dag dan wel heb je het gevoel geleefd te worden? Misschien helpt een stopmoment. Daarmee krijgt je lichaam de ruimte om aan te geven wat er allemaal speelt en welke (on)bewuste keuzes impact hebben op hoe het nu met je gaat. Deze bewustwording biedt jou vervolgens de mogelijkheid om andere keuzes te maken die jou kunnen ondersteunen in je dag.

 

Body Coaching kan een ingang zijn om dit gesprek op gang te brengen en zicht te krijgen welke ondersteuning je kan gebruiken.

Over Mij

In mijn leven ben ik mij steeds bewuster geworden dat mijn lichaam een van de belangrijkste schakels is in mijn welzijn en voor wie ik ben. De manier waarop ik leef en de keuzes die ik maak van moment-tot-moment bepalen de kwaliteit van mijn zijn en daarmee ook van de interacties die ik heb met anderen.

 

Ga ik gehaast of ontspannen naar werk? Spreek ik met boosheid of rust met een ander? Ik ben me steeds meer gaan beseffen dat alles energie is en dat alles voortkomt uit energie voordat het zich manifesteert in het lichaam zoals gespannenheid, stress, burn-out of ziekte. Met die energie ga ik aan de slag in de behandelingen. Uiteindelijk gaat het erom dat je ruimte, beweeglijkheid en rust ervaart in je lichaam, ook in een drukke omgeving. 

 

Ik ben aangesloten bij de internationale Esoteric Practitioners Association (EPA) en het Nederlandse NIBIG, vereniging voor therapeuten. Ik ben geaccrediteerd voor alles wat ik aanbied. Mijn werk is een aanvulling op de reguliere geneeskunde. 

CAM-20180403-9501-web.jpg
CAM-20180403-9497web.jpg

Behandelingen

Alle behandelingen zijn geënt op het idee dat we van binnen heel zijn en dat we hier ons weer mee mogen verbinden. We hoeven niets te doen of ergens ‘beter’ in te worden. We gaan nergens naar toe, maar keren terug naar iets dat we ogenschijnlijk verloren zijn. Leven vanuit heelheid in een veelal hectische en stressvolle wereld met al zijn prikkels en afleidingen. Dit heet ook wel de 'esoterische manier van leven'.

Het lichaam biedt de ingang om die verbinding weer te ervaren. Het begint met bewust te worden van wat niet bij ons hoort. Via de behandelingen krijg je de gelegenheid om oude conditioneringen, beschermingsmechanismes en emotionele spanningen die in het lichaam zijn opgeslagen, los te laten. Dit geeft je lichaam vervolgens de kans weer terug te keren naar het natuurlijke ritme. 

Esoteric Connective

Tissue Therapie

is een bindweefsel therapie die bestaat uit subtiele bewegingen waardoor het bindweefsel in het lichaam diep kan ontspannen. Deze behandeling bevordert de doorstroming van o.a. je lymfenstelsel. Het geeft een gevoel van ‘thuiskomen’ in je natuurlijke ritme en een stilte in jezelf. Daarnaast ontstaat er meer ruimte en soepelheid in het lichaam. 

 

Energetic Facial Release

Esoteric Massage

is een lichaamsmassage met olie en crème waarbij op specifieke delen van het lichaam, zoals de armen, schouders, rug en benen gewerkt wordt. De massage heeft een diepgaande werking op het hele lichaam en draagt bij aan het loslaten van conditioneringen en gestagneerde energie en zorgt voor een soepelheid in het lichaam. De massage herstelt de harmonieuze stroom in het lichaam en geeft een diep gevoel van welzijn.

is een vitaliserende gezichtsmassage om spanning en emoties in het gezicht los te laten die daar opgeslagen zitten. Daarnaast werkt de massage op het vrijmaken van vastgehouden energie in de organen. De massage geeft je weer een ontspannen gezicht en je glans terug.

 

Esoteric Healing

helpt je om inzicht te krijgen in de energetische oorzaken van klachten, ongemakken en ziektes en deze te helen. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van emoties, patronen en energetische stagnaties die in het lichaam worden vastgehouden. De ‘hands-on’ behandeling bestaat uit lichte handopleggingen die voor meer harmonie in het lichaam zorgen en nawerken in het dagelijks leven. Het is geschikt voor zowel fysieke als emotionele klachten. 

In mijn praktijk bied ik verschillende technieken en therapieën aan.

Praktijk

Ik heb een praktijk aan huis midden in de Jordaan te Amsterdam.

 

De behandelingen duren een uur. De eerste sessie duurt 1,5 uur om zo ruimte te hebben voor nadere kennismaking en het ingaan op je vraag/klacht en het invullen van een formulier met gegevens e.d.

 

Je kunt na de eerste sessie beslissen of het iets voor jou is. Elke sessie kijken we samen naar wat er voor jou speelt en welke behandeling voor jou en je lichaam het meest ondersteunend zal zijn. Dat kan per sessie verschillen.

De sessies combineer ik met ‘levenstijl’-coaching en ondersteuning. Uiteindelijk vindt de grootste heling plaats tussen de sessies, in de dagelijkse keuzes die je maakt in de manier waarop je leeft.
 

Heb je interesse en wil je meer weten of een afspraak maken dan kun je contact opnemen met mij via onderstaand contactformulier of mij direct bellen op: 
06 - 51 33 02 43

Voices For Women: heb je deelgenomen aan mijn workshop 'Het Lichaam als Barometer' en je hebt interesse in een gezichtsmassage dan kun je dezelfde contactgegevens gebruiken. De gezichtsmassage duurt een half uur en bied ik voor een gereduceerd tarief van € 25,- aan. Dit aanbod is geldig t/m 11 juli.

Caroline Reineke

Tuinstraat 238-1

Amsterdam


T 06 - 51 33 02 43

info@carolinereineke.nl

Privacy Verklaring

Heb je interesse in een sessie, bel of mail me

Bedankt voor je bericht. Ik neem contact met je op. Hartelijke groet, Caroline

bottom of page