top of page
IPP_2023--8202_personlijkecoaching.jpg

CONNECTING PEOPLE

Persoonlijke Coaching

Werk en privé lopen steeds meer door elkaar, zeker met het hybride werken van vandaag. De intensiteit van het leven lijkt te zijn toegenomen, terwijl de verbinding met elkaar en vooral met onszelf juist lijkt te zijn afgenomen.  Het is een kunst om alles te kunnen combineren en er met aandacht 'bij' te blijven. Als we niet opletten, lopen we onszelf en elkaar voorbij zo gezegd.

Dit is mij opgevallen in mijn begeleiding van mensen de afgelopen 25  jaar – ongeacht de rollen en organisaties.

IPP_2023--8226_inhuis.jpg

fysiek en virtueel

IPP_2023--8051_web_home-03-2024.jpg

Wat ervaar jij?

  • Verhoogde werkdruk, hogere verwachtingen en een onderhuidse onrust omdat je niet meer weet hoe je alles moet afkrijgen?

  • Een teveel aan prikkels, vermoeidheid en stress in je lichaam?

  • Een ‘waan-van-de-dag’ gevoel en het overzicht & focus kwijt zijn, zeker nu met het permanent thuiswerken met alle nieuwe uitdagingen en verwachtingen?
     

De onderliggende behoefte is vaak een gezonde en werkbare balans willen ervaren tussen jezelf en je omgeving om zo met plezier je te kunnen focussen op wat je te brengen én te doen hebt.

Stopmoment

Soms kan een stopmoment helpen in de vorm van een gesprek met iemand die meeluistert, geen belang heeft bij jouw situatie maar wel betrokken is. Dit is wat ik je kan bieden – samen op onderzoek gaan hoe de wisselwerking tussen jou en je omgeving is. Ik nodig je uit om bewust te worden van waar je middenin zit én eerlijk te worden met jezelf – wat is jouw aandeel in het geheel? En hoe kan je omgaan met de spanning die je ervaart? Bewustwording biedt de mogelijkheid tot andere keuzes in je dagelijkse leven.

Interesse?

Ben je op zoek naar een klankbord voor wat er bij jou speelt en wil je meer helderheid krijgen voor jezelf zowel professioneel als persoonlijk, neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien gewenst, doe ik de coaching in het Engels. Een taal waar ik vloeiend in ben. 

Meer weten over mijn aanpak? Klik op Over mij of lees wat mijn klanten hierover zeggen.

Andere ingang: het lichaam aan het woord

Soms vraagt het lichaam aandacht - letterlijk - en is het de ingang voor het gesprek. Ik heb naast mijn coachingspraktijk ook een praktijk waar ik sessies geef met lichte handopleggingen, massages en/ of bindweefsel-therapie. Ik heb dit kortweg 'Body Coaching' genoemd: het lichaam staat centraal en geeft aan hoe het met je gaat. 

Relatie met jezelf

bottom of page