top of page

CONNECTING PEOPLE

In Company Training

We maken elk moment van de dag een verschil. Gewoon door wie we zijn in onze handelingen en uitingen. Daarmee laten we een rimpeleffect achter in onze omgeving - vanuit welke rol of positie we ook acteren. De omgeving kan ons ook beïnvloeden, als we dat toelaten. Blijf je observerend of raak je geïrriteerd, geïdentificeerd en/of van slag? Hier bewust van zijn en daar verantwoordelijkheid voor nemen is voor mij leiderschap.

 

Hoe bewust ben jij hiervan en hoe leef je dit? 

 

Soms helpt het om met gelijkgestemden bijvoorbeeld collega-leidinggevenden een spiegel voor te krijgen, feedback te ontvangen en ervaringen uit te wisselen. Dit verschaft inzicht in je potentie en je patronen, je sterktes en zwaktes als ook de filters waarmee je je omgeving waarneemt en binnenlaat.

Wil jij met collega's aan de slag of als je HR-manager bent wil je binnen je organisatie een specifieke groep extra aandacht geven? Ik kan jou of deze doelgroep ondersteuning bieden.

Samen met HR-managers en/of leidinggevenden heb ik invulling gegeven aan diverse behoeftes rondom eigen leiderschap. Voorbeelden van enkele recente en actuele opdrachten bij diverse klanten zijn:

 

Ik heb voor diverse internationale bedrijven in het Engels trainingen en workshops gegeven. Voor alle opdrachten zijn referenties opvraagbaar. Mocht je willen sparren over jullie vraag, neem dan contact met me op.

 

bottom of page