top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCaroline Reineke

Het Domino-effect

Eens kreeg ik van een collega bij haar afscheid een kaart met daarop ‘Als je denkt dat je te klein bent om een verschil te maken, ga dan eens slapen in een kamer met één mug.’ Ik moest toen hard lachen. Bij het zien van onderstaande filmpje over het Domino kettingreactie effect kwam deze oneliner die van de Daila Lama bleek te zijn naar boven. Alles en iedereen doet er toe, jij en ik. Dat betekent dus ook de kleinste beweging en alle keuzes die we dagelijks maken. Het heeft een domino-effect op onze omgeving en de mensen om ons heen. Ik besefte me weer eens bij het zien van dit filmpje, dat we daarin een verantwoordelijkheid hebben. #verschilmaken #dominoeffect #welkeffecthebjijvandaag?

The Domino Chain Reaction: https://lnkd.in/dwHPkzeRecente blogposts

Alles weergeven

Onze stem

Comments


bottom of page