top of page
Caroline-Blog.jpg

Elke dag verwonder ik mij over de wereld om me heen. Dat heb ik altijd al gedaan vanaf toen ik kind was. Soms verwoord ik dat in een blog, zoals hier. 

Zoeken
  • Foto van schrijverCaroline Reineke

Jouw loopbaan of jouw loop in iedere baan?

’Apart woord eigenlijk: loopbaan,’ mijmerde ik na een eerste coachgesprek met een nieuwe klant rondom dit onderwerp. Wat zeggen we hier eigenlijk mee? Mijn aandacht bleef hangen op het woord ‘loop’. De nadruk kan vaak erg komen te liggen op de baan zelf, de volgende baan en vooral dan ook het vinden van die nieuwe baan als eindresultaat. Besteden we wel voldoende aandacht aan onszelf in die baan, welke dan ook? Oftewel hoe we ons dagelijks voortbewegen in ons werk? Dat bedoel ik dan letterlijk: met welke kwaliteit lopen we elke dag, bijvoorbeeld hoe komen we binnen en hoe verloopt de dag, zoals hoe maken we contact en gaan we het gesprek aan met anderen? Deze korte presentatie ‘Am I in the right job?’ geeft treffend weer dat het in feite niet uitmaakt waar je werkt, welke dienst je verleent of product verkoopt? Het gaat om…. jouw loop in je baan, elke dag weer.

https://www.unimedliving.com/work/why-work/am-i-in-the-right-job.html


Recente blogposts

Alles weergeven

Onze stem

Comments


bottom of page